Om Kalbakkeklinikken

Kalbakkenklinikken er et spesialistsenter på Kalbakken i Oslo øst som ble etablert i 2015. Vi driver med kirurgi, spesialiserte helsetjenester, allmennmedisinske undersøkelser i tillegg til fysikalsk behandling og rehabilitering. Kalbakkenklinikken tilbyr også helseundersøkelser til bedrifter og videre oppfølging.

Vi holder til i hyggelig lokaler på Kalbakken med moderne utstyr og fasiliteter. Fra oss er det kort vei til kollektiv transport, både buss og T-bane.

Hos oss møter du kompetente og erfarne spesialister med lang erfaring fra både offentlig og privat sektor. Kalbakkenklinikken setter pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene som ønsker å komme tilbake til oss. Våre spesialister tilbyr time med kort ventetid.

 

Vår fokus og verdier er: 

  • Trygghet
  • Service
  • Kompetanse
  • God oppfølging
  • Rask helsehjelp

Folkene bak klinikken

Vi består av dyktige og dedikerte medarbeidere som jobber hardt for å gi deg den beste omsorgen og behandlingen.

kalbakken klinikken-weblogo

Simen Vatn

Spesialist i fordøyelsessykdommer

Simen Vatn er overlege på Gjøvik Sykehus til daglig. Han har tidligere jobbet på blant annet Akershus Universitetssykehus. Simen Vatn har vært spesialist i fordøyelsessykdommer siden 2015 og driver til daglig med endoskopisk utredning av mage- og tarmplager. Simen snakker norsk og engelsk.

kalbakken klinikken-weblogo

Usman Khan

Spesialist i fordøyelsessykdommer

Usman Khan er spesialist i fordøyelsessykdommer og indremedisin. Han jobber til daglig på Akershus Universitetssykehus og har tidligere jobbet på Rikshospitalet. Usman Khan utfører endoskopiske mage- og tarmutredninger. Usman Khan behersker norsk, engelsk og urdu.

kalbakken klinikken-weblogo

Uzma Aslam Malik

Spesialist i fordøyelsessykdommer

Uzma Aslam Malik er spesialist i fordøyelsessykdommer og med fordypning innen leversykdommer. Hun jobber på Akershus Universitetssykehus. Uzma Aslam Malik har lang erfaring innen endoskopiske mage- og tarmplager og har jobbet både i Norge og utlandet. Hun snakker norsk, engelsk og urdu.

kalbakken klinikken-weblogo

Kourosh Piroozmand

Gastrokirurg og Gynekolog

Dr. Koroush Piroozmand er både gastrokirurg og gynekolog. Han har jobbet på Akershus Universitetssykehus tidligere. Dr. Piroozmand har lang erfaring innen kirurgi og har utført mye laparoskopisk kirurgi. Vår kirurg utfører det meste innen gastro- og generell kirurgi i tillegg til gynekologiske operasjoner. Vår gastrokirurg snakker norsk, engelsk og persisk.

kalbakken klinikken-weblogo

Espen Lindholm

Anestesilege

Dr. Espen Lindholm er spesialist i anestesiologi og indremedisin og har en doktorgrad ved Universitetet i Oslo innen anestesifaget. Han har gjennom flere år vært seksjonsleder og avdelingssjef ved Sykehuset i Vestfold, samt seniorforsker ved Oslo Universitetssykehus, Rikshospitalet. Han har bred erfaring og har arbeidet mange år i både offentlig og privat helse. Dr. Lindholm har ansvaret for alle kirurgiske inngrep der det er behov for narkose eller andre typer bedøvelser eller sederinger. Han er opptatt av å kunne gi pasienten en opplevelse av trygghet og selvkontroll. Espen snakker norsk og engelsk.

kalbakken klinikken-weblogo

Hamid Sarkandi

Ortopedisk kirurg

Dr. Hamid Sarkandi er spesialist i ortopedisk kirurgi. Han utfører ortopediske kirurgiske prosedyrer både dagkirurgiske og leddprotesekirurgi. Dr. Hamid Sarkandi har sin utdannelse fra Universitetet i København. Han har jobbet som overlege på flere sykehus deriblant Martina Hansen, Ringerike Sykehus og Amager Universitetssykehus i Danmark. Hamid Sarkandi snakker norsk, dansk, persisk og spansk.

kalbakken klinikken-weblogo

Mohsen Khatami

Kardiolog

Dr. Mohsen Khatami er spesialist i indremedisin og kardiologi fra UiO. Han tar seg tid for optimalisering av medikasjonen basert på funn ved undersøkelser. Han utfører også ultralyd av halskar ved indikasjon under behandling. Dr. Mohsen Khatami har utdannet seg til hjertespesialist ved Rikshospitalet og arbeider som overlege på hjerteavdelingen på Akershus Universitetssykehus i over 10 år. Vår hjertelege snakker norsk, engelsk, persisk og tysk.

kalbakken klinikken-weblogo

Ingemar Havemann

Plastikk kirurg

Ingemar Havemann er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han er utdannet ved Århus universitet i Danmark og har jobbet som kirurg fra 2010. Dr. Ingemar Havemann har tidligere jobbet ved Sykehuset Telemark og ved Oslo universitetssykehus Rikshospitalet. Han jobber idag som overlege på plastikk kirurgisk avdeling på Bærum sykehus og har spesialisert seg i ansiktskirurgi. Han har også høy plastikkirurgisk kompetanse innenfor kroppsformende inngrep som bukplastikk, fettsuging og fettransplantasjon. Ingemar Havemann snakker norsk, dansk og engelsk.

kalbakken klinikken-weblogo

Jorge Silvetti Martinez

Urolog og generell kirurg

Dr. Jorge Silvetti Martinez er vår urolog og generell kirurg. Han er utdannet i Bolivia og Sverige i 1988 og har vært spesialist i urologi siden 1995. Dr. Martinez har vært overlege på Ringerike sykehus siden 2000. Han har høy kompetanse på endoskopier i nedre urinveier og blære i tillegg til prostata og penis lidelser. Dr. Martinez utfører mange behandlinger og operasjoner. Dr. Martinez snakker norsk, engelsk, svensk og spansk.

kalbakken klinikken-weblogo

Nabeel Yousaf Khan

Urolog og generell kirurg

Urolog og generell kirurg Nabeel Yousaf Khan jobber som overlege og leder på Hamar sykehus. Han har høy kompetanse på endoskopier i nedre urinveier og blære i tillegg til prostata og penis lidelser. I tillegg er urolog Nabeel Yousaf Khan nyrekirurg og utfører robotassisterte operasjoner. Han snakker norsk, engelsk og urdu.

kalbakken klinikken-weblogo

Shkelzen Kuqi

Øre-Nese-Hals spesialist

Vår ØNH spesialist og generell kirurg dr. Shkelzen Kuqi jobber som overlege på Telemark sykehus hvor han er i permisjon. Han utfører konsultasjoner og operasojner innen Øre-Nese-Hals i tillegg til ha utført mange neseoperasjoner. Dr. Kuqi har lang erfaring og høy kompetanse, han liker å lytte til pasienter og gi dem trygghet og kvalitet fra A-Å. Dr. Kuqi snakker norsk, engelsk og albansk.

kalbakken klinikken-weblogo

Alamdar Khusrawi

Spesialist i allmennmedisin

Vår allmennspesialist dr. Khusrawi har jobbet som spesialist i over 20 år. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo og har jobbet på blant annet Ahus, som bydelsoverlege i tillegg til å være fastlege. Dr. Khusrawi undersøker og henviser til riktig spesialister og følger pasienter opp. Han snakker norsk, persisk og engelsk.

kalbakken klinikken-weblogo

Nader Parvaresh

Lege
kalbakken klinikken-weblogo

Therese

Operasjonssykepleier
kalbakken klinikken-weblogo

Linda

Spesialsykepleier
kalbakken klinikken-weblogo

Beate

Spesialsykepleier
kalbakken klinikken-weblogo

Tone

Anestesisykepleier
kalbakken klinikken-weblogo

Joakim Helsing

Kiropraktor

Joakim Helsing har mastergrad i kiropraktikk fra AECC i England 2006-2011, og er en av våre tre dyktige kiropraktorer. Joakim jobber med alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet. Joakim tilbyr alminnelig fysikalsk behandling, med fordypning bl.a. innen trykkbølgebehandling, akupunktur, innleggssåler og taping. Ved behov rekvireres MR og røntgenbilder, sykemelding, eller henvisning til spesialist ved sykehus.

kalbakken klinikken-weblogo

Magnus Ruud

Kiropraktor

Magnus Ruud er autorisert kiropraktor, med mastergrad i kiropraktikk, og har i tillegg full utdanning som akupunktør. Hans faglige interesseområder inkluderer nakke-, skulder-, og ryggproblemer, og han behandler både akutte og langvarige plager over hele kroppen; rygg, hofter og nakke, armer og ben, samt kjevesmerter og hodepine. Magnus har fokus på å finne årsaken til pasientenes plager, og bruker sin tverrfaglige bakgrunn til å hjelpe pasienten tilbake til normal aktivitet. Han tilbyr alminnelig fysikalsk behandling, trykkbølgebehandling, akupunktur og taping.

kalbakken klinikken-weblogo

Sebastian Mühleisen Ojo

Kiropraktor

Sebastian Mühleisen Ojo er autorisert kiropraktor med mastergrad i kiropraktikk, og tar per tid mastergrad i tverrfaglig helseforskning. Hans hovedinteresser ligger i idrettsproblematikk, rygg/nakke, skulder, albue, hofte og kne. Han har tilleggsutdanning i ultralyd som han bruker ved behov som diagnostisk hjelpeverktøy. Sebastian er tverrfaglig orientert og er opptatt av å løse den individuelle pasientens problem, ofte gjennom en helhetlig metode som inkluderer både behandling, rehabilitering og treningsveiledning, selvfølgelig også etter pasientens egen preferanse.

kalbakken klinikken-weblogo

Andrea Wensberg Kulseng

Fysioterapeut

Andrea Wensberg Kulseng er vår dyktige fysioterapeut, og hjelper deg med muskel- og skjelettplager! Andrea verdsetter aktive tiltak i behandlingen, og er opptatt av at du som pasient skal lære om dine plager, og oppnå best mulig resultat og funksjonell forbedring. Hennes mål er at dere sammen skal komme frem til en løsning som hjelper deg på veien mot en bedre hverdag. Andrea jobber med både fysikalsk behandling og rehabiliteringtrening, der hun benytter seg av moderne og evidensbaserte behandlingstiltak. De vanligste plagene hun jobber med er ryggsmerter, fot- og leggsmerter, kneplager, albueplager, skulderplager, nakkesmerter, rehabilitering og opptrening etter operasjon og trykkbølgebehandling

kalbakken klinikken-weblogo

Alexander Hampen Thomsen

Fysioterapeut

Alexander Hampen Thomsen er autorisert fysioterapeut utdannet ved Universitetet i Århus, Danmark. Han jobber med alle typer plager i muskel- og skjelettsystemet, og behandler både akutte og langvarige plager i hele kroppen. Alexander har erfaring innen allmenn fysioterapi, med stor interesse for behandling og forebygging av ryggsmerter, albueplager, skulderplager, fot- og beinsmerter, samt knesmerter. Han jobber med opptrening etter kirurgi, blant annet for rygg, knær, ankel, hofter og skuldre. Alexander går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert. Hos Alexander vil du oppleve en god kombinasjon av faglig dyktighet og omtanke for deg og din helse.

kalbakken klinikken-weblogo

Silje Marie Jensen

Klinisk ernæringsfysiolog

Silje Marie er vår dyktige ernæringsfysiolog.

kalbakken klinikken-weblogo

Kashmeila

Helsesekretær
kalbakken klinikken-weblogo

Jamileh

Helsesekretær
kalbakken klinikken-weblogo

Rachida

Helsesekretær
kalbakken klinikken-weblogo

Hana

Sekretær
kalbakken klinikken-weblogo

Reza

Adm.dir / CEO
kalbakken klinikken-weblogo

Gudleik

CMO
kalbakken klinikken-weblogo

Med

CFO