Ofte stilte spørsmål

Vi holder til på Trondheimsveien 391, 0953 Oslo lang riksvei 4. Du finner oss på Kalbakken Shopping (gul bygning) hvor inngang er på bakkeplan på baksiden av bygget. 

Du kan parkere opptil 3 timer gratis utenfor lokale. Du trenger ingen p-oblat. 

Du kan du ringe oss og bestille time eller sende epost til post@kalbakkenklinikken.no. Dersom du er henvist til oss fra det offentlige vil du få tildelt time så snart henvisningen er mottatt.

Kalbakkenklinikken samarbeider med flere forsikringsselskap. Har du behandlings- eller helseforsikring i et forsikringsselskap med avtale hos oss kan du få dekket og utført medisinsk nødvendig behandling.. Etter at du har fått henvisning kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å få godkjent dekning av din sak. Forsikringsselskapet ditt kan også gi deg ytterligere informasjon over hvilke og hvor mange behandlinger de kan dekke. 

Dersom du har tatt vevsprøve eller biopsi får din fastlege svar innen 4 uker. Det tar omtrent 3 uker for laboratoriet å analysere prøvene. 

Dersom du har tatt blodprøver får du svar etter 5 virkedager. 

Vi sender alltid prøvesvaret til din fastlege. Snakk med din fastlege om resultat og videre forløp da vi gir beskjed om videre forløp til din fastlege. 

Dersom du har frikort bes det om at du fremviser denne før legetimen. Dette så vi får registrert den. 

Selv om du har frikort dekker ikke frikortet alt, du må fortatt betale forbruksmateriell m.m.

Frikort gjelder ikke ved private helsetjenester. 

Kalbakkenklinikken skriver ut elektroniske resepter som kan hentes i alle norske apoteker. Du kan dra til apoteket og oppgi fødsels- og personnummer. 

Kalbakkenklinikken har avtale med Helse Sør-Øst innen flere fagområder. Vi tar imot henvisninger fra fastlegen og sykehuset. 

Vi har avtale med det offentlige innen hjertesykdommer, fordøyelsessykdommer og urologi. 

Avbestilling/endring må skje senest 48 timer før konsultasjonen, det gjelder virkedager. Altså må du avbestille senest 2 virkedager før timen din. Dersom du ikke møter opp vil du bli fakturert for den bestilte timen.

Kalbakkenklinikken er utstyrt med betalingsterminal. Vi tar vanlig bankkort og kredittkort. Du kan også få tilsendt faktura. Dersom du ikke betaler i automaten innen 24 timer vil det automatisk sendes faktura. 

Ved private operasjoner skal betalingen foreligge på vår bankkonto før operasjonen. 

Basert på Forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep er det forbudt å anvende finansieringstilbud som et markedsføringsverktøy for kirurgi.

Noen mennesker kan tolke tilgjengeliggjøring av finansieringsalternativer på vår nettside som en form for markedsføring, derfor har vi valgt å unngå slik informasjon på våre sider.

Det er viktig å merke seg at det fortsatt er lovlig å tilby pasienter finansiering eller lånehjelp, og de fleste klinikker kan tilby finansieringsmuligheter til en pasienter som personlig uttrykker interesse for en operasjon. Generelt sett anbefaler vi likevel at du enten sparer opp eller låner pengene fra din egen bank, ettersom dette vil være mer kostnadseffektivt for deg.

Hvis du har noen spørsmål om finansiering av behandlingen / kosmetisk kirurgi, vennligst ta kontakt med oss.

Dersom du lurer på noe annetkan du gjerne sende oss epost til post@kalbakkenklinikken.no 

Vi skal besvare deg så fort vi kan. 

Ja det kan du. Hos oss kan du bare betale egenandel hvis du blir henvist til våre offentlige helsetjenester herunder: 

  • Ultralyd av hjertet
  • HOLTER monitorering av hjertet
  • 24 timers blodtrykksmåling
  • Gastroskopi
  • Koloskopi
  • Cystoskopi
  • Ultralyd av prostata
  • Urinrestmåling
  • Trang forhud (Fimose)

Fyll ut skjemaet for å komme i kontakt med oss