Prostatasjekk

En prostataundersøkelse består av PSA-blodprøve og ultralyd av prostata. Det er også nødvendig å kjenne på prostata gjennom endetarmen. Denne undersøkelsen kalles også for rektal prostataeksaminasjon (DRE). Urologen kjenner etter følgende ting:

  • Knudrete prostatakjertel
  • Asymmetri
  • Uregelmessigheter i prostatakjertel

 

Det er mulig å få gjennomført prostataundersøkelser hos fastlegen. Stadig flere menn velger imidlertid å oppsøke privat urolog direkte for å sjekke prostata og stille spørsmål rundt prostatakreft. Dersom årlig prostata-sjekk gir indikasjon på prostatakreft, forstørret prostata eller betennelser, er det nødvendig med videre undersøkelser.

Send forespørsel om

Prostatasjekk

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.