Penisforstørrelse

Intimkirurgi hos menn handler først og fremst om kirurgi på penis. To kirurgiske inngrep som er vanlige er penisforlengelse og penisfortykkelse.

Ved penisforlengelse er det veldig viktig å huske at det du oppnår er en forlengelse ved slapp penis, men at dette kun er marginale forskjeller ved ereksjon. For mange menn er det imidlertid nettopp utseendet i slapp tilstand som søkes og operasjon kan da være til stor hjelp. 

 

Om behandlingen

Penisforlengelse er et vanlig inngrep for menn om de ønsker en lengre penis. Det kan finnes flere årsaker til at man ønsker penisforlengelse og de vanligste er at man opplever sin penis som for kort og inndratt når den er slapp. 

Man kan forlenge sin penis med et par cm eller ca 25% av den lengden den har i slap tilstand. I enkelte tilfeller kan man oppnå en forlengelse på ca. 4 cm. Hvor lang forlengelsen av penis blir vil først vises etter at pasienten har blitt operert.

Pasientens trygghet er viktig for oss og man får grundig informasjon og svar på alle spørsmål under en konsultasjon. 

Hvordan utføres penisforlengelse?

Kirurgen flytter fettceller fra egnede kroppsområder over og inn i penis ved hjelp av fettsuging og innsprøyting. Behandlingen gjøres i narkose og inngrepet tar ca. 60 minutter. Resultatet er godt synlig når hevelser og blåmerker er borte etter 3–7 dager. 

Ereksjonsevnen påvirkes ikke av inngrepet. 

 

Hva skjer etter en penisforlengelse?

Ettersom tilhelingsprosessen er individuell, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. Du kommer til å få inngående instruksjoner om hvordan du skal forholde deg til arbeid, fysisk og seksuell aktivitet.

 

Send forespørsel om

Penisforstørrelse

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.