Utstående ører

Utstående ører er en tilstand der ørene stikker ut mer enn det som betraktes som normalt. Dette kan være en kilde til selvfølelsesproblemer og psykisk ubehag for mange mennesker, spesielt barn og unge.

Plastisk kirurgi for utstående ører, også kjent som otoplastikk, er en prosedyre som kan korrigere denne tilstanden. Prosedyren innebærer å forme og rekonstruere ørene for å gi dem en mer naturlig og balansert utseende i forhold til ansiktet. Kalbakkenklinikken har et team av erfarne plastiske kirurger som er spesialisert på otoplastikk og har utført mange vellykkede operasjoner.

Før du bestemmer deg for å gjennomgå plastisk kirurgi for utstående ører på Kalbakkenklinikken, vil du først bli konsultert av en av deres kirurger. Under konsultasjonen vil kirurgen vurdere din individuelle situasjon og diskutere dine ønsker og forventninger. De vil også gi deg all nødvendig informasjon om prosedyren, inkludert risikoer og potensielle komplikasjoner.

Når du har bestemt deg for å gå videre med operasjonen, vil du bli gitt en detaljert plan for inngrepet. Otoplastikk kan utføres under lokal eller generell anestesi, avhengig av pasientens preferanser og kirurgens anbefalinger. Kirurgen vil lage små snitt bak ørene for å få tilgang til bruskvevet. Deretter vil de forme og rekonstruere brusken ved hjelp av ulike teknikker, som kan inkludere fjerning av overflødig brusk eller suturering av bruskvevet for å skape en mer naturlig fold.

Etter operasjonen vil du bli gitt instruksjoner om hvordan du skal ta vare på såret og ørene dine i helingsprosessen. Det er viktig å følge disse instruksjonene nøye for å sikre en vellykket og komplikasjonsfri helingsprosess. Du kan oppleve noe ubehag, hevelse og blåmerker i området rundt ørene, men dette vil gradvis avta i løpet av de første ukene etter operasjonen.

Kalbakkenklinikken har et dedikert team som vil følge deg opp etter operasjonen for å sikre at du får den nødvendige omsorgen og støtten du trenger. De vil planlegge regelmessige oppfølgingsbesøk for å overvåke helingsprosessen og svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Det er viktig å merke seg at plastisk kirurgi for utstående ører er en personlig avgjørelse, og det er viktig å ha realistiske forventninger til resultatene. Selv om otoplastikk kan gi betydelige forbedringer i utseendet på ørene, er det viktig å forstå at ingen kirurgisk prosedyre kan garantere perfeksjon eller fullstendig symmetri.

Kalbakkenklinikken er kjent for sin ekspertise innen plastisk kirurgi og otoplastikk. De har et godt omdømme og mange fornøyde pasienter som har oppnådd ønskede resultater gjennom deres tjenester. Klinikken bruker moderne teknologi og avanserte teknikker for å sikre best mulig resultat for sine pasienter.

Send forespørsel om

Utstående ører

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.