Panneløft og øyenbrynsløft

Panneløft og øyenbrynsløft er to populære plastiske kirurgiske prosedyrer som tilbys av Kalbakkenklinikken. Disse prosedyrene fokuserer på å forbedre utseendet på pannen og øyenbrynene, og kan gi en mer ungdommelig og oppfriskende effekt på ansiktet.

Panneløft, også kjent som en panneplastikk, er en operasjon som har som mål å løfte og stramme huden i pannen. Dette kan bidra til å redusere synlige rynker, linjer og sagging i dette området. Panneløft kan også korrigere en tung eller hengende panne, som kan gi et trøtt eller bekymret utseende. Under prosedyren gjør kirurgen et snitt langs hårfestet eller i hodebunnen, og løfter deretter huden og musklene for å oppnå ønsket resultat. Etter operasjonen kan det være en viss mengde hevelse og blåmerker, men disse bivirkningene avtar vanligvis i løpet av noen uker.

Øyenbrynsløft er en annen prosedyre som kan utføres samtidig med panneløft eller separat. Denne operasjonen har som mål å heve øyenbrynene for å gi et mer våkent og ungdommelig utseende. Øyenbrynsløft kan også bidra til å redusere synlige rynker mellom øyenbrynene og på pannen. Under prosedyren gjør kirurgen små snitt i hodebunnen eller i nærheten av øyenbrynene, og justerer deretter posisjonen på øyenbrynene ved å feste dem til et høyere punkt. Dette kan gjøres ved hjelp av tradisjonelle kirurgiske metoder eller ved hjelp av endoskopisk teknikk, som involverer mindre snitt og kortere gjenopprettingstid.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert panneløft og øyenbrynsløft. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene. Før en operasjon vil pasientene bli grundig vurdert og diskutere sine ønsker og forventninger med kirurgen. Kirurgen vil også gi detaljert informasjon om prosedyren, inkludert risikoer, bivirkninger og forventet gjenopprettingstid.

Det er viktig å merke seg at panneløft og øyenbrynsløft er kirurgiske prosedyrer som krever nøye vurdering og forberedelse. Pasienter bør være i god generell helse og ha realistiske forventninger til resultatene. Som med enhver operasjon, er det også risiko for komplikasjoner, inkludert infeksjon, blødning og arrdannelse. Det er derfor viktig å velge en erfaren og kvalifisert kirurg som kan utføre prosedyren på en trygg og effektiv måte.

I tillegg til panneløft og øyenbrynsløft, tilbyr Kalbakkenklinikken også en rekke andre plastiske kirurgiske prosedyrer for å forbedre utseendet på ansiktet og kroppen. Dette kan inkludere ansiktsløftning, brystforstørrelse eller reduksjon, fettsuging, mageplastikk og mer. Klinikken tilbyr også ikke-kirurgiske behandlinger som Botox og fillers for å redusere rynker og gi et mer ungdommelig utseende.

Send forespørsel om

Panneløft og øyenbrynsløft

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.