Neseoperasjon

Plastisk kirurgi, også kjent som neseoperasjon eller rhinoplastikk, er en kirurgisk prosedyre som utføres for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til nesen. Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi og tilbyr neseoperasjoner av høy kvalitet.

Hos Kalbakkenklinikken kan du få utført behandling og operasjon innen neseoperasjon, øreflipp, falske mandler, FESS, bihulekirurgi, ørekirurgi, halskirurgi.
 
Dr. Shkelzen Kuqi er spesialist i ØNH og kirurgi i tillegg til å være farmasøyt og er den som utfører neseoperasjoner hos oss.  
Følg han på Instagram: dr.shkelzenkuqi
 

En neseoperasjon kan utføres av ulike årsaker. Noen mennesker velger å gjennomgå denne prosedyren for å korrigere medfødte misdannelser eller skader som har påvirket nesens form eller funksjon. Andre ønsker å forbedre sitt estetiske utseende ved å endre nesens størrelse, form eller proporsjoner. Uansett årsak, er det viktig å velge en erfaren og kvalifisert plastisk kirurg for å oppnå ønsket resultat.

Kalbakkenklinikken har et team av dyktige og erfarne plastiske kirurger som spesialiserer seg på neseoperasjoner. De tar seg tid til å lytte til pasientenes ønsker og forventninger, og gir grundig rådgivning for å sikre at pasientene tar informerte beslutninger om sin behandling. Klinikken bruker moderne teknikker og avansert utstyr for å sikre best mulig resultat.

Før en neseoperasjon vil pasientene gjennomgå en grundig konsultasjon med en av klinikkens kirurger. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens nese og ansikt, diskutere pasientens ønsker og forventninger, og gi en grundig forklaring på prosedyren. Kirurgen vil også informere pasienten om eventuelle risikoer og komplikasjoner forbundet med neseoperasjonen.

Når det gjelder selve operasjonen, kan det være forskjellige tilnærminger avhengig av pasientens individuelle behov. Kirurgen kan utføre en åpen rhinoplastikk, der et lite snitt blir laget på tvers av columella (den smale stripen av vev som skiller neseborene), eller en lukket rhinoplastikk, der snittene er plassert inne i nesen. Gjennom disse snittene vil kirurgen justere ben og brusk i nesen for å oppnå ønsket resultat.

Etter operasjonen vil pasientene bli nøye overvåket for å sikre at de kommer seg godt. Det kan være noe ubehag, hevelse og blåmerker i de første dagene etter operasjonen, men dette vil gradvis avta. Pasientene vil få instruksjoner om hvordan de skal ta vare på nesen sin etter operasjonen, inkludert riktig sårstell og begrensninger i fysisk aktivitet.

Det er viktig å merke seg at resultatene av en neseoperasjon ikke er umiddelbart synlige. Det kan ta flere uker eller måneder før hevelsen har gått ned og nesen har fått sin endelige form. Kalbakkenklinikken tilbyr oppfølgingstimer for å sikre at pasientene er fornøyde med resultatet og for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.

Plastisk kirurgi, inkludert neseoperasjon, er en personlig beslutning som krever grundig vurdering og informasjon. Kalbakkenklinikken er dedikert til å gi pasientene den beste omsorgen og veiledningen gjennom hele prosessen, fra konsultasjon til etterbehandling.

Send forespørsel om

Neseoperasjon

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.