Lårplastikk

Lårplastikk, også kjent som lår løft, er en kosmetisk kirurgisk prosedyre som har som mål å forbedre utseendet på lårene. Denne prosedyren er spesielt populær blant de som ønsker å stramme opp og forme lårene for å oppnå en mer proporsjonal og harmonisk kroppsfigur.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr et bredt spekter av kosmetiske kirurgiske inngrep, inkludert lårplastikk. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som er dedikert til å gi pasientene trygge og effektive behandlinger.

Lårplastikk kan være egnet for personer som opplever løs hud eller fettansamlinger på lårene etter vekttap, aldring eller genetiske faktorer. Prosedyren kan bidra til å stramme opp huden, fjerne overflødig fett og forbedre konturene på lårene.

Før en lårplastikk-prosedyre vil pasienten gjennomgå en grundig konsultasjon med en erfaren kirurg ved Kalbakkenklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens medisinske historie, diskutere forventninger og mål, og gi informasjon om prosedyren og eventuelle risikoer eller komplikasjoner.

Det finnes ulike teknikker som kan brukes under en lårplastikk-prosedyre, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. En vanlig metode er å lage et snitt langs innsiden av låret, hvor overflødig hud og fett fjernes. Deretter strammes huden og sutureres for å oppnå en mer tonet og strammet effekt.

Etter en lårplastikk-prosedyre vil pasienten bli instruert om riktig etterbehandling og oppfølging. Dette kan inkludere bruk av kompresjonsplagg, medisiner for smertelindring, samt begrensninger i fysisk aktivitet og trening i en viss periode.

Som enhver kirurgisk prosedyre innebærer også lårplastikk visse risikoer og komplikasjoner. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, arrdannelse, asymmetri eller ujevnheter i resultatet. Det er derfor viktig å velge en erfaren kirurg som kan minimere risikoen og oppnå de ønskede resultatene.

Kalbakkenklinikken er kjent for sin ekspertise innen kosmetisk kirurgi, inkludert lårplastikk. Klinikken har et godt omdømme og har hjulpet mange pasienter med å oppnå sine estetiske mål på en trygg og profesjonell måte.

I tillegg til lårplastikk tilbyr Kalbakkenklinikken også andre kosmetiske inngrep som brystforstørrelse, fettsuging, ansiktsløftning og neseoperasjoner. Klinikken har moderne fasiliteter og bruker avanserte teknologier for å sikre best mulig resultat for sine pasienter.

Send forespørsel om

Lårplastikk

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.