Gynekomasti

Gynekomasti er en tilstand der menn utvikler forstørrede bryster. Dette kan være svært belastende og påvirke selvtilliten og livskvaliteten til de som lider av det. Heldigvis finnes det en løsning i form av plastisk kirurgi.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi, inkludert behandling av gynekomasti. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene.

Plastisk kirurgi for gynekomasti innebærer fjerning av overflødig brystvev og fett for å skape en mer maskulin brystkontur. Prosedyren kan utføres ved hjelp av ulike teknikker, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker.

En vanlig metode som brukes ved Kalbakkenklinikken er liposkulptur. Dette innebærer bruk av en spesiell sugekanyle for å fjerne overflødig fett fra brystområdet. Kirurgen vil også kunne fjerne eventuelt glandulært vev som kan være ansvarlig for gynekomasti.

I noen tilfeller kan det være nødvendig med et mer omfattende inngrep, kjent som eksisjon. Dette innebærer fjerning av både fett og glandulært vev gjennom et snitt rundt brystvorten eller under brystet. Kirurgen vil tilpasse metoden etter pasientens individuelle behov.

Plastisk kirurgi for gynekomasti er en trygg prosedyre, men som med enhver kirurgisk inngrep er det alltid en viss risiko for komplikasjoner. Kalbakkenklinikken tar alle nødvendige forholdsregler for å minimere risikoen og sikre at pasientene får en trygg og vellykket operasjon.

Etter operasjonen vil pasientene oppleve en viss grad av hevelse og blåmerker, men dette vil gradvis avta i løpet av de påfølgende ukene. Det er viktig å følge legens instruksjoner for etterbehandling og ta eventuelle foreskrevne medisiner for å sikre en rask og problemfri helbredelse.

Kalbakkenklinikken tilbyr også omfattende oppfølging etter operasjonen. Dette inkluderer regelmessige kontroller for å overvåke helbredelsesprosessen og sikre at resultatene er tilfredsstillende. Klinikken er opptatt av å gi pasientene den beste omsorgen både før, under og etter operasjonen.

Plastisk kirurgi for gynekomasti kan være en livsforandrende prosedyre for menn som lider av denne tilstanden. Kalbakkenklinikken er dedikert til å hjelpe pasientene med å oppnå et mer selvsikkert og maskulint utseende gjennom skreddersydde behandlingsplaner og profesjonell omsorg.

Send forespørsel om

Gynekomasti

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.