Fettsuging

Fettsuging, også kjent som liposkulptur eller liposuction, er en metode for å fjerne uønsket fett fra forskjellige deler av kroppen for å forbedre kroppskonturen og gi et mer proporsjonalt utseende.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr plastisk kirurgi og fettsugingstjenester i Norge. Klinikken har et team av erfarne og dyktige plastiske kirurger som er dedikerte til å gi pasientene de beste resultatene med minimal risiko. De bruker moderne teknikker og avansert utstyr for å sikre at prosedyrene utføres på en trygg og effektiv måte.

Fettsuging kan utføres på forskjellige områder av kroppen, inkludert mage, hofter, lår, armer, hake og nakke. Prosedyren innebærer vanligvis bruk av en tynn sugekanyle som settes inn gjennom små snitt i huden. Fettcellene blir deretter forsiktig sugd ut ved hjelp av vakuumtrykk. Denne metoden gjør det mulig å forme og konturere kroppen på en mer presis måte.

Fettsuging kan være egnet for personer som har uønsket fettansamling som ikke responderer på kosthold og trening. Det er viktig å merke seg at fettsuging ikke er en erstatning for sunn livsstil, og det er viktig å opprettholde et balansert kosthold og regelmessig trening for å opprettholde resultatene på lang sikt.

Før en fettsugingsprosedyre vil pasientene bli grundig evaluert av plastiske kirurger ved Kalbakkenklinikken. Kirurgene vil diskutere pasientens mål og forventninger, samt vurdere deres generelle helse og medisinske historie. Dette gjøres for å sikre at pasienten er egnet for prosedyren og for å utvikle en skreddersydd behandlingsplan.

Under selve prosedyren vil pasienten bli gitt lokal eller generell anestesi, avhengig av omfanget av inngrepet. Kirurgen vil deretter lage små snitt i huden og sette inn sugekanylene for å fjerne fettet. Etter at fettet er fjernet, kan det være nødvendig med noen sting eller kompresjonsplagg for å hjelpe til med helingsprosessen.

Etter fettsugingsprosedyren vil pasientene bli gitt detaljerte instruksjoner om etterbehandling og oppfølging. Det kan være nødvendig med noen uker med hvile og begrenset aktivitet for å tillate kroppen å komme seg helt. Pasientene kan oppleve hevelse, blåmerker og ubehag i de første ukene etter inngrepet, men dette vil gradvis avta over tid.

Det er viktig å merke seg at resultatene av fettsuging kan variere fra person til person. Det tar vanligvis noen måneder før de endelige resultatene blir synlige, da kroppen trenger tid til å tilpasse seg og helbrede. Det er også viktig å opprettholde en sunn livsstil etter prosedyren for å opprettholde de oppnådde resultatene.

Kalbakkenklinikken er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitet i sine tjenester. Vi følger strenge retningslinjer og protokoller for å sikre at alle prosedyrer utføres på en trygg og profesjonell måte. Vår klinikk har et omdømme for å levere gode resultater og gi pasientene en positiv opplevelse gjennom hele prosessen.

I tillegg til fettsuging tilbyr Kalbakkenklinikken også andre plastiske kirurgiske prosedyrer som brystforstørrelse, ansiktsløftning, neseoperasjon og mange flere. Vi har et bredt spekter av tjenester for å imøtekomme forskjellige behov og ønsker hos pasientene.

Send forespørsel om

Fettsuging

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.