Fettransplantasjon

Fettransplantasjon er en prosedyre der fettceller blir hentet fra en del av kroppen der det er overskudd av fett, for eksempel magen eller lårene, og deretter injisert i en annen del av kroppen som trenger mer volum eller form. Denne prosedyren kan brukes til å forbedre utseendet på områder som ansiktet, brystene, baken eller hendene.

Prosessen med fettransplantasjon begynner med at pasienten blir vurdert av en plastisk kirurg på Kalbakkenklinikken. Kirurgen vil diskutere pasientens ønsker og forventninger, samt evaluere om pasienten er egnet for prosedyren. Det er viktig å merke seg at ikke alle pasienter er gode kandidater for fettransplantasjon, da det krever tilstrekkelig mengde fettvev å hente fra.

Når pasienten er godkjent for fettransplantasjon, vil kirurgen utføre inngrepet under generell eller lokalbedøvelse, avhengig av omfanget av prosedyren. Først vil fettcellene bli hentet ved hjelp av en spesiell sugekanyle gjennom små snitt i huden. Dette fettet blir deretter behandlet og renset før det blir injisert i det ønskede området.

Fettransplantasjon kan være en effektiv metode for å forbedre volum og form på forskjellige deler av kroppen. Det kan brukes til å fylle ut rynker og linjer i ansiktet, øke brystvolumet, gi mer form til baken eller jevne ut ujevnheter på kroppen. Resultatene av fettransplantasjon kan være varige, men det er viktig å merke seg at en viss prosentandel av de overførte fettcellene kan ikke overleve og bli absorbert av kroppen.

Etter fettransplantasjon vil pasienten oppleve en viss grad av hevelse, blåmerker og ubehag i de behandlede områdene. Det er viktig å følge nøye med på etterbehandlingsinstruksjonene gitt av Kalbakkenklinikken for å sikre en rask og vellykket helbredelse. Pasienten kan også bli anbefalt å bruke kompresjonsplagg for å redusere hevelse og støtte den nye formen.

Som enhver kirurgisk prosedyre innebærer fettransplantasjon også visse risikoer og komplikasjoner. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, asymmetri, ujevnheter eller tap av fettceller. Det er viktig å diskutere disse risikoene grundig med en plastisk kirurg på Kalbakkenklinikken før man tar en beslutning om fettransplantasjon.

Kalbakkenklinikken er kjent for sin ekspertise innen plastisk kirurgi og fettransplantasjon. Klinikken har et godt omdømme og har hjulpet mange pasienter med å oppnå ønsket utseende og form. Deres erfarne team av kirurger og dedikerte personale jobber for å gi pasientene den beste omsorgen og støtten gjennom hele prosessen.

Send forespørsel om

Fettransplantasjon

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.