Fettkul

Fettkuler, eller lipomer, er godartede svulster som dannes under huden. De består av fettceller og kan forekomme hvor som helst på kroppen. Lipomer er vanligvis smertefrie og ufarlige, men noen pasienter kan oppleve ubehag eller ønske å fjerne dem av kosmetiske årsaker.

På Kalbakkenklinikken tilbyr de ulike metoder for fjerning av fettkuler, avhengig av størrelse, beliggenhet og pasientens preferanser. En vanlig metode er kirurgisk fjerning, der en kirurg lager et lite snitt i huden og fjerner lipomet ved hjelp av skalpell eller sugeutstyr. Dette gjøres vanligvis under lokalbedøvelse, og pasienten kan vanligvis dra hjem samme dag.

En annen metode som tilbys på Kalbakkenklinikken er fettsuging, også kjent som liposkulptur. Dette er en mindre invasiv prosedyre der fettkulen fjernes ved hjelp av en tynn kanyle som suger ut fettet. Fettsuging kan være et godt alternativ for mindre lipomer eller for pasienter som ønsker å behandle flere områder samtidig.

Kalbakkenklinikken har moderne fasiliteter og utstyr som sikrer trygge og effektive prosedyrer. De tar også hensyn til pasientens individuelle behov og ønsker, og tilbyr skreddersydde behandlingsplaner for hver enkelt pasient. Etter prosedyren gir klinikken grundig oppfølging og veiledning for å sikre en rask og vellykket bedring.

Det er viktig å merke seg at plastisk kirurgi, inkludert fjerning av fettkuler, er en medisinsk prosedyre som innebærer visse risikoer og komplikasjoner. Pasienter bør alltid konsultere med en erfaren plastisk kirurg før de tar beslutningen om å gjennomgå en slik prosedyre. Kirurgen vil kunne vurdere pasientens helsetilstand, diskutere forventede resultater og gi nødvendig informasjon om etterbehandling og rehabilitering.

Send forespørsel om

Fettkul

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.