Bukplastikk

Plastisk kirurgi, spesielt bukplastikk, er en populær kosmetisk prosedyre som tilbys av Kalbakkenklinikken. Bukplastikk, også kjent som mageplastikk, er en operasjon som har som mål å forbedre utseendet på magen ved å fjerne overflødig hud og fettvev. Denne typen kirurgi kan være et effektivt alternativ for de som har opplevd betydelig vekttap eller etter graviditet, og ønsker å stramme opp mageregionen.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som spesialiserer seg på plastisk kirurgi og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte pasientenes individuelle behov. Klinikken har et erfarent team av kirurger og medisinsk personell som jobber sammen for å sikre at pasientene får den beste omsorgen og resultatene.

Bukplastikk er en omfattende prosedyre som krever nøye vurdering og planlegging. Før operasjonen vil pasientene gjennomgå en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg på Kalbakkenklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens medisinske historie, diskutere deres mål og forventninger, og gi dem all nødvendig informasjon om prosedyren.

Operasjonen utføres vanligvis under generell anestesi, noe som betyr at pasienten vil være i søvn under hele inngrepet. Kirurgen vil lage et snitt i nedre del av magen, vanligvis i området mellom hoftebeina. Deretter vil overflødig hud og fettvev fjernes, og musklene i magen kan strammes opp om nødvendig. Snittet blir deretter lukket med suturer.

Etter bukplastikk vil pasientene oppleve en viss grad av ubehag og smerte, som kan kontrolleres med reseptbelagte smertestillende medisiner. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra kirurgen for å sikre en rask og trygg bedring. Pasientene kan forvente å ha bandasjer eller kompresjonsplagg rundt magen for å støtte og beskytte området mens det leges.

Det er viktig å merke seg at bukplastikk er en kirurgisk prosedyre, og som enhver annen operasjon innebærer den visse risikoer og komplikasjoner. Kalbakkenklinikken tar alle nødvendige forholdsregler for å minimere disse risikoene og sikre pasientenes sikkerhet. Det er viktig at pasientene har realistiske forventninger til resultatene og er klar over både fordeler og ulemper ved prosedyren.

Plastisk kirurgi, inkludert bukplastikk, kan ha betydelige fordeler for de som ønsker å forbedre utseendet på magen. Det kan bidra til å øke selvtilliten og selvbildet til pasientene, samt gi dem muligheten til å føle seg mer komfortable i sin egen kropp. Kalbakkenklinikken er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene og den mest omsorgsfulle opplevelsen gjennom hele prosessen.

Send forespørsel om

Bukplastikk

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.