Brystreduksjon

Plastisk kirurgi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på å forbedre og gjenopprette kroppens utseende og funksjon gjennom kirurgiske inngrep. En av de vanligste prosedyrene innenfor plastisk kirurgi er brystreduksjon, også kjent som mammoplastikk.

Kalbakkenklinikken er en anerkjent klinikk som tilbyr plastisk kirurgi i Norge, inkludert brystreduksjon. Klinikken har et team av erfarne og dyktige plastiske kirurger som har spesialisert seg på denne typen inngrep. De har et sterkt fokus på pasientsikkerhet, kvalitet og individuell tilpasning for å oppnå best mulig resultat for hver pasient.

Brystreduksjon er en prosedyre som utføres for å redusere størrelsen på brystene og forbedre proporsjonene i forhold til resten av kroppen. Kvinner med store bryster kan oppleve fysiske og emosjonelle ubehag, som ryggsmerter, nakkesmerter, hudirritasjon og problemer med holdning. Brystreduksjon kan bidra til å lindre disse plagene og gi en bedre livskvalitet.

Før en brystreduksjonsprosedyre vil det bli gjennomført en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg ved Kalbakkenklinikken . Under denne konsultasjonen vil legen vurdere pasientens medisinske historie, utføre en fysisk undersøkelse og diskutere pasientens forventninger og ønsker. Det vil også bli tatt bilder for å dokumentere utgangspunktet og for å kunne sammenligne resultatene etter inngrepet.

Brystreduksjon kan utføres ved hjelp av ulike teknikker, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. En vanlig metode er å fjerne overskuddshud, fettvev og kjertelvev gjennom et snitt rundt brystvorten og nedover mot brystfolden. Dette gir kirurgen muligheten til å omforme brystet og skape en mer proporsjonal og harmonisk silhuett.

Etter inngrepet vil pasienten bli overvåket nøye i en rekreasjonsperiode på klinikken. Det kan være noe ubehag, hevelse og blåmerker de første dagene etter operasjonen, men dette vil gradvis avta. Legen vil gi råd om smertelindring, bandasjeskift og oppfølgingstimer for å sikre en optimal helingsprosess.

Det er viktig å merke seg at brystreduksjon er en kirurgisk prosedyre som innebærer visse risikoer og komplikasjoner. Pasienter bør være klar over disse før de tar beslutningen om å gjennomgå inngrepet. Kalbakkenklinikken legger stor vekt på å informere pasientene grundig om både fordeler og ulemper ved brystreduksjon, slik at de kan ta en informert beslutning.

Plastisk kirurgi, inkludert brystreduksjon, kan ha en betydelig positiv innvirkning på pasientens livskvalitet og selvtillit. Det er viktig å velge en anerkjent klinikk som Kalbakkenklinikken, hvor erfarne kirurger og et dedikert team av helsepersonell sikrer trygge og gode resultater.

Send forespørsel om

Brystreduksjon

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.