Brystløft

Plastisk kirurgi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på å forbedre og gjenopprette utseendet og funksjonen til ulike deler av kroppen. En av de mest populære prosedyrene innen plastisk kirurgi er brystløft, også kjent som mastopexy. På Kalbakkenklinikken tilbyr vi brystløft for kvinner som ønsker å forbedre formen og løfte brystene sine.

Brystløft er en prosedyre som utføres for å korrigere slapphet og hengende bryster. Dette kan oppstå som et resultat av aldring, graviditet, amming, vekttap eller genetiske faktorer. Under brystløftprosedyren fjerner kirurgen overflødig hud og strammer opp brystvevet for å gi en mer ungdommelig og løftet form.

Før du bestemmer deg for å gjennomgå brystløft, er det viktig å ha realistiske forventninger og en grundig konsultasjon med en erfaren plastisk kirurg. På Kalbakkenklinikken har vi et team av dyktige og erfarne kirurger som vil veilede deg gjennom hele prosessen og svare på alle dine spørsmål.

Prosedyren begynner vanligvis med at du blir gitt generell anestesi for å sikre at du er komfortabel under inngrepet. Kirurgen vil deretter lage snitt rundt brystvorten og nedover brystet, avhengig av graden av løshet og ønsket resultat. Overflødig hud fjernes, og brystvevet løftes og formes for å oppnå en mer ungdommelig og attraktiv form.

Etter brystløftprosedyren vil du oppleve en viss grad av hevelse, blåmerker og ubehag. Dette er normalt og kan lindres med smertestillende medisiner som anbefalt av kirurgen. Du vil også bli instruert om hvordan du skal ta vare på sårene og eventuelle bandasjer som er påført.

Det er viktig å følge alle instruksjonene fra kirurgen nøye for å sikre en rask og vellykket helbredelse. Du bør unngå tunge løft, intens fysisk aktivitet og røyking i en periode etter operasjonen for å minimere risikoen for komplikasjoner.

På Kalbakkenklinikken har vi et dedikert team av sykepleiere og helsepersonell som vil følge deg opp etter brystløftprosedyren. Vi vil sørge for at du får den nødvendige omsorgen og støtten under hele helingsprosessen.

Plastisk kirurgi, inkludert brystløft, kan ha en betydelig innvirkning på selvtilliten og velværet til pasientene våre. På Kalbakkenklinikken er vi opptatt av å levere trygge og effektive resultater som oppfyller dine individuelle behov og ønsker.

Send forespørsel om

Brystløft

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.