Brystforstørring

Brystforstørring, også kjent som brystimplantater eller mammoplastikk, innebærer innsetting av silikon- eller saltvannsimplantater i brystene for å øke volumet og forbedre formen. Prosedyren kan være et alternativ for kvinner som ønsker større bryster av estetiske årsaker, eller for de som har opplevd tap av brystvolum etter graviditet eller vekttap.

Før en brystforstørringsoperasjon vil pasienten ha en grundig konsultasjon med en plastisk kirurg ved Kalbakkenklinikken. Under denne konsultasjonen vil kirurgen evaluere pasientens medisinske historie, diskutere ønsket størrelse og form på brystene, og gi informasjon om prosedyren og eventuelle risikoer eller komplikasjoner.

Prosedyren utføres vanligvis under generell anestesi, og kirurgen vil lage et snitt enten i brystfolden, rundt brystvorten eller i armhulen. Deretter plasseres implantatet enten bak brystkjertelen eller bak brystmuskelen, avhengig av pasientens anatomiske forhold og ønsket resultat. Etter at implantatene er på plass, blir snittene lukket med suturer, og pasienten blir overvåket i en kort periode før de får dra hjem.

Etter operasjonen kan det være noe ubehag og hevelse i brystene, men dette avtar gradvis i løpet av noen uker. Pasientene blir vanligvis anbefalt å bruke en spesialdesignet støtte-BH for å støtte brystene og fremme helbredelse. Det er viktig å følge alle instruksjonene fra kirurgen nøye for å sikre en vellykket og trygg gjenoppretting.

Som enhver kirurgisk prosedyre innebærer også brystforstørring visse risikoer og komplikasjoner. Disse kan inkludere infeksjon, blødning, arrdannelse, asymmetri eller endringer i følelsen i brystvortene. Det er derfor viktig å velge en erfaren plastisk kirurg som kan minimere risikoen og gi riktig oppfølging etter operasjonen.

Kalbakkenklinikken er kjent for sin ekspertise innen plastisk kirurgi og har et godt omdømme blant pasienter. Klinikken har moderne fasiliteter og bruker avansert teknologi for å sikre best mulig resultat for sine pasienter. De tar også hensyn til pasientens individuelle ønsker og behov, og tilbyr skreddersydde løsninger for å oppnå ønsket resultat.

I tillegg til brystforstørring tilbyr Kalbakkenklinikken også en rekke andre plastiske operasjoner, inkludert brystreduksjon, brystløft, fettsuging, ansiktsløftning og neseoperasjoner. Klinikken har et dedikert team av spesialister som kan hjelpe pasienter med å oppnå sine estetiske mål på en trygg og profesjonell måte.

Send forespørsel om

Brystforstørring

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.