Armplastikk

Armplastikk er en kirurgisk prosedyre som utføres for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til overarmene. Denne typen plastisk kirurgi er spesielt rettet mot personer som har slapp hud, overskuddsfett eller løs muskulatur i overarmene. Kalbakkenklinikken tilbyr armplastikk.

Armplastikk, også kjent som brachioplastikk, innebærer fjerning av overflødig hud og fettvev fra overarmene. Prosedyren kan utføres på både menn og kvinner som ønsker å oppnå en mer tonet og strammet armkontur. Dette kan være et resultat av vekttap, aldring eller genetiske faktorer.

Før en armplastikkprosedyre vil pasienten møte med en plastisk kirurg ved Kalbakkenklinikken for en grundig vurdering og diskusjon om forventede resultater. Kirurgen vil evaluere pasientens helsetilstand, hudens elastisitet og mengden av overflødig hud og fettvev i området. Det er viktig å merke seg at armplastikk ikke er en metode for vekttap, men heller en måte å forbedre utseendet på etter at man har oppnådd et stabilt vektnivå.

Under selve prosedyren vil pasienten bli gitt generell anestesi for å sikre komfort og smertefrihet. Kirurgen vil deretter lage et snitt langs innsiden eller baksiden av overarmen, avhengig av pasientens individuelle behov og ønsker. Overskuddshuden og fettvevet fjernes deretter, og eventuelle løse muskler strammes opp. Snittet blir deretter lukket med suturer for å sikre en god tilheling.

Etter armplastikkprosedyren vil pasienten oppleve en viss grad av hevelse, blåmerker og ubehag i området. Smertestillende medisiner kan bli foreskrevet for å lindre eventuell smerte. Det er viktig å følge alle instruksjoner fra kirurgen ved Kalbakkenklinikken nøye for å sikre en rask og vellykket helingsprosess.

Det kan ta flere uker eller måneder før pasienten oppnår det endelige resultatet av armplastikk. Det er viktig å være realistisk med forventningene og forstå at individuelle resultater kan variere. Etter fullstendig tilheling vil pasienten kunne nyte et mer tonet og strammet utseende på overarmene, som kan gi økt selvtillit og selvfølelse.

Kalbakkenklinikken har et erfarent team av plastiske kirurger som er dedikert til å gi pasientene de beste resultatene med minimal risiko. Klinikken bruker moderne teknikker og utstyr for å sikre sikkerhet og effektivitet i alle prosedyrer.

Send forespørsel om

Armplastikk

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.