Injeksjoner

Injeksjonsbehandlinger av ortoped

Injeksjonsbehandlinger innen ortopedi benyttes for å lindre smerter, behandle ulike tilstander og støtte helingsprosessen. Kalbakkenklinikken tilbyr en rekke avanserte injeksjonsbehandlinger for å møte individuelle behov:

 

Injeksjon – Kortison

  • Kortisoninjeksjoner er sterke betennelsesdempende midler som raskt kan redusere smerte og hevelse i det berørte området. De er ofte benyttet for leddbetennelse eller andre inflammatoriske tilstander.

 

Injeksjon – Hyaleronsyre

  • Hyaluronsyreinjeksjoner fungerer som en smøremiddel og støtdemper i leddene. De er ofte brukt for å behandle symptomene på slitasjegikt i knærne, spesielt når andre behandlinger ikke har fungert.

 

Injeksjon ved Dupuytrens Kontraktur 

  • Dupuytrens kontraktur er en tilstand der huden på håndflaten trekker seg sammen, noe som fører til permanent bøyning av fingrene. Injeksjonsbehandling kan bryte opp det unormale vevet, og antall stråler avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden.

 

PRP Injeksjon

  • PRP (platerikt plasma) involverer bruk av pasientens egne blodplater for å fremme heling av skadet sener, leddbånd, muskler og ledd. Denne behandlingen utnytter kroppens naturlige helingsprosesser for å støtte gjenoppretting og redusere smerte.

Send forespørsel om

Injeksjoner

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.