Håndkirurgi

Håndkirurgi er en spesialisert gren innenfor ortopedisk kirurgi som fokuserer på behandling av skader, sykdommer og lidelser i hånden og håndleddet. Kalbakkenklinikken i Oslo tilbyr håndkirurgiske tjenester av høy kvalitet.

Hånden og håndleddet er komplekse strukturer som består av mange bein, ledd, sener, muskler og nerver. Disse strukturene samarbeider for å gi oss muligheten til å utføre ulike bevegelser og funksjoner i hverdagen. På grunn av deres kompleksitet er det viktig å ha spesialisert kunnskap og erfaring for å behandle hånd- og håndleddsrelaterte problemer.

Kalbakkenklinikken har et team av dyktige håndkirurger som har spesialisert seg på behandling av ulike tilstander i hånden og håndleddet. De har omfattende kunnskap om anatomi, diagnostiske metoder og kirurgiske teknikker som er nødvendige for å gi pasientene den beste omsorgen.

Noen vanlige tilstander som kan behandles med håndkirurgi inkluderer brudd i hånden eller håndleddet, leddbåndsskader, senebetennelse, karpaltunnelsyndrom, Dupuytrens kontraktur og triggerfinger. Håndkirurger ved Kalbakkenklinikken vil først utføre grundige undersøkelser og diagnostiske tester for å identifisere den underliggende årsaken til problemet. Basert på denne informasjonen vil de utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer best for pasientens behov.

I noen tilfeller kan håndkirurgi være nødvendig for å reparere skader eller gjenopprette funksjonen i hånden eller håndleddet. Dette kan innebære bruk av kirurgiske teknikker som rekonstruksjon av leddbånd, seneoverføringer, artroskopi eller fjerning av cyster og svulster. Kalbakkenklinikken har moderne fasiliteter og utstyr som er nødvendig for å utføre disse inngrepene på en trygg og effektiv måte.

Kalbakkenklinikken er kjent for sin pasientfokuserte tilnærming og høye standarder for omsorg. De tar seg tid til å lytte til pasientenes bekymringer og behov, og jobber tett med dem gjennom hele behandlingsprosessen. Deres mål er å gi pasientene den beste mulige behandlingen og hjelpe dem med å gjenopprette funksjonen i hånden eller håndleddet, slik at de kan komme tilbake til sine daglige aktiviteter uten smerte eller begrensninger.

I tillegg til håndkirurgi tilbyr Kalbakkenklinikken også andre ortopediske tjenester og behandlinger. De har et bredt spekter av spesialister som kan behandle ulike muskel- og skjelettlidelser, inkludert ryggproblemer, kneskader, skulderproblemer og mer.

Send forespørsel om

Håndkirurgi

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.