Albuekirurgi

Sykdommer og skader i albueleddet er relativt vanlig. Det kan være skader i brusk, sener, inneklemmingstilstander, betennelsestilstander i leddhinne og frie legemer. En kikkhullsoperasjon vil diagnostisere hva som er galt med leddet og gi mulighet til å behandlet sykdommen/skaden.

 

Albueleddet utsettes for krefter både under vanlig aktivitet og sport. Det kan oppstå skader i leddbånd, brusk og sener, som kan gi smerter, hevelse og redusert stabilitet. Etter hvert kan slike skader gi slitasje med økende stivhet og smerter. Leddene kan også angripes av gikt eller andre leddsykdommer, som også vil kunne gi smerteplager. Målet for utredning og behandling av tilstander i håndleddet og albueleddet er å gi en så god leddfunksjon og så lite plager som mulig ut fra den skaden eller sykdommen som er årsak til plagene. Behandling kan være i form av medisiner, trening eller kirurgisk behandling, som en kikkhullsoperasjon i leddet. 

 

Belastningsskader i albuen har en høy forekomst i både arbeidslivet og idretten. De har en tendens til å bli langvarige uten riktig behandling, og kan oppleves som hemmende i hverdagslivet. Det er viktig med utredning og behandling så fort som mulig for å bli kvitt smertene.

Send forespørsel om

Albuekirurgi

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.