Ortopedisk kirurgi

Ortopedisk kirurgi er en medisinsk spesialitet som fokuserer på behandling av muskel- og skjelettsystemet, spesielt relatert til bein, ledd og muskler. Denne spesialiteten er avgjørende for å diagnostisere, behandle og rehabilitere pasienter med ortopediske lidelser og skader. Kalbakkenklinikken har anerkjente ortopedkirurger i som tilbyr tjenester innen ortopedi og kirurgi.

Ortopediske kirurger ved Kalbakkenklinikken har omfattende kunnskap og erfaring innen behandling av ulike ortopediske tilstander. De jobber tett med andre helsepersonell, som fysioterapeuter og ergoterapeuter, for å sikre en helhetlig tilnærming til pasientbehandling.

Klinikken tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert diagnostisering, konservativ behandling, kirurgi og rehabilitering.

En viktig del av ortopedisk praksis er kirurgi. Dette innebærer å erstatte eller reparere skadede eller syke ledd eller bein med proteser. Proteser kan være laget av forskjellige materialer, som metall, plast eller keramikk, og de er designet for å etterligne funksjonen til det naturlige leddet eller beinet så godt som mulig.

Proteskirurgi kan være nødvendig for pasienter med alvorlige leddskader, slitasjegikt eller andre degenerative tilstander. Det kan også være aktuelt for pasienter med medfødte misdannelser eller etter traumatiske skader. Målet med proteskirurgi er å redusere smerte, gjenopprette funksjon og forbedre livskvaliteten til pasientene.

Kalbakkenklinikken har et dedikert team av ortopediske kirurger som er spesialister på proteskirurgi. De har tilgang til moderne teknologi og utstyr for å utføre nøyaktige og effektive operasjoner. 

I tillegg til proteskirurgi tilbyr Kalbakkenklinikken også andre ortopediske tjenester, som behandling av brudd, leddgikt, ryggproblemer og idrettsskader. Klinikken har et tverrfaglig team av spesialister som samarbeider for å gi pasientene den beste omsorgen og behandlingen.

Send forespørsel om

Ortopedisk kirurgi

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.