Neseoperasjoner

NESEOPERASJON

Neseplastikk er en operasjon som former nesen. Formålet med neseplastikk kan være å redusere eller øke størrelsen, endre formen på nesetipp, neserygg og nesebor, eller endre vinkelen mellom nese og overleppe. Du har kanskje en hump på neseryggen, føler at nesen er for bred, er for lang eller at tippen er for rund eller flat. Andre opplever at nesevingene er for flate eller altfor store. Mange som kommer til oss forteller om redusert selvtillit grunnet formen på nesen.

Neseplastikk er en av operasjonene som gjennomføres hyppigst av vår ØNH lege Dr. Kuqi.

 

Individuelle behov og ønsker

For å oppnå et naturlig resultat må en neseplastikk utføres individuelt tilpasset pasientens unike anatomi. Grunnlaget for operasjonen er kombinasjonen av moderne kirurgisk teknikk, vår filosofi om å bevare nesens brusk og strukturer, samt inngående kunnskap om anatomien. En nese som har vokst og blitt for stor, eller som ikke har ønsket form, kan bli omstrukturert og finjustert for å passe deg.

De fleste neseoperasjoner utføres for å gjøre nesen mer harmonisk, og for at pasienten skal bli mer tilfreds med sitt utseende.

Målet for å endre formen er å skape et estetisk resultat uansett om en neseplastikk er en stor endring eller flere små modifikasjoner som skaper symmetri og et forbedret utseende som du er fornøyd med.

Derfor vil vår dyktige kirurg i samarbeid med deg finne ut av hva som bør gjøres for å oppnå ønsket resultat. Vi er svært opptatte av å lytte til pasientene våre for å danne oss et godt bilde av hva som ønskes.

Før en operasjon

Før operasjon må du komme på konsultasjon. Konsultasjonen er kostnadsfritt. Du vil bli bedt om å identifisere hva som plager deg og hva du ønsker å oppnå. Dine ønsker blir deretter grunnlaget for den operative planen. Hver operasjon tilpasses den spesifikke pasienten, noe som fører til høy tilfredshet.

Under den første konsultasjonen vil kirurgen lytte til deg, samt vurdere dine nesestrukturer i detalj.

 

Operasjonsdagen

Møt opp på klinikken til avtalt tid. Operasjonen foretas under full narkose og alltid med overlege i anestesi og anestesisykepleier til stede.
 

Etter operasjonen

I løpet av de første 24 timene er det normalt å føle hevelse i ansiktet og ubehag i nesen. Disse bivirkningene reduseres med medisiner foreskrevet av legen. Mesteparten av hevelsen i ansiktet går gradvis tilbake i løpet av de to første ukene. Etter 6 til 7 dager vil vår kirurg fjerne gips og teip fra nesen. Det endelige resultatet vil fremkomme gradvis. De fleste er tilbake på jobb etter to uker. 

Valg av kirurg

På Kalbakkenklinikken anbefaler vi at du velger en kirurg med mange års erfaring av neseoperasjon, da en ekspertise for en kosmetisk neseoperasjon er vanskelig å oppnå ved andre grener av den øre-nese-hals spesialiteten.

Dr. Kuqi er spesialist i Øre-Nese-Hals, har lang erfaring med neseoperasjoner og kan vise til svært gode resultater.

Send forespørsel om

Neseoperasjoner

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.