Delt øreflipp

Ørekorreksjon / Reduksjon

 

Etter å hatt «hull i øret» kan noen etter flere år med bruk av ørepynt få et større hull i øreflippen enn ønskelig. Hos noen kan øreflippen også bli delt i to. Dette kan korrigeres enkelt under lokalbedøvelse. Det vanlige er å lukke hullet/hakket helt, for så å ta nytt hull for ørepynt når det har grodd etter noen uker.

 

Reduksjon øreflipp

 

Øreflippen kan av noen oppleves å være for stor. Dette kan være fra yngre alder, men det er vanligere ved økende alder, i takt med at tyngdekraften har fått virke over tid. Den ønskede formen kan oppnås greit under lokalbedøvelse.

 

Korreksjon øreflipp etter piercing

 

Noen som har tatt piercing i øreflippen ønsker hullet lukket. Dette kan korrigeres under lokalbedøvelse. Kalbakkenklinikken utfører dette med kort ventetid, du trenger ingen henvisning. 

Send forespørsel om

Delt øreflipp

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.