Øre-Nese-Hals

Kalbakkenklinikken utreder alle sykdommer innenfor øre-nese-hals faget. Vi utfører også operasjoner innenfor øre-nese-hals faget.

Hos Kalbakkenklinikken møter du vår øre-nese-hals spesialist som har bred erfaring fra både offentlig og privat helsevesen. Kalbakkenklinikken har moderne og fine lokaler med topp moderne utstyr.

Vi tilbyr både konsultasjoner, utredning og operasjoner hvor du ikke trenger henvisning for å bestille time. 

  • Kort ventetid
  • Du trenger ikke henvisning fra din fastlege
  • Erfaren spesialist i ØNH
  • Vi har utført mange neseoperasjoner og annet ØNH kirurgi. 
  • Vi følger deg fra A-Å
 
Vi tar imot barn og voksne til utredning for alle vanlige og sjeldnere øre-nese-halsplager og –sykdommer og tilbyr både polikliniske behandlinger samt operasjoner.
 
Hos Kalbakkenklinikken kan du få utført behandling og operasjon innen neseoperasjon, øreflipp, falske mandler, FESS, bihulekirurgi, ørekirurgi, halskirurgi.
 
Dr. Shkelzen Kuqi er spesialist i ØNH og kirurgi i tillegg til å være farmasøyt. Han har tidligere jobbet på Haugesund Sykehus, Kirkenes og Sykehuset Telemark i tillegg til å jobbe i utlandet. 
 
Følg han på Instagram:  dr.shkelzenkuqi
 
 
Ta kontakt så hjelper vi deg med det du lurer på. 

Send forespørsel om

Øre-Nese-Hals

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.