Rynkebehandling med laser

Rynker kan begynne å vises tidlig i voksen alder, vanligvis i 30-årene eller senere. Imidlertid kan tidspunktet variere betydelig fra person til person, avhengig av genetikk, livsstilsfaktorer og miljøpåvirkning. Noen mennesker kan oppleve tidlige tegn på aldring, inkludert rynker, mens andre kan ha færre rynker og uttrykkslinjer senere i liv. 

 

Å få rynkene til å forsvinne fullstendig er vanskelig, men deres synlighet kan reduseres betydelig ved hjelp av ulike behandlingsmetoder. Rynkebehandlingene kan midlertidig glatte ut rynker ved å avslappe muskler eller fylle ut områder med tap av volum. Andre metoder som laserbehandlinger og kjemisk peeling kan forbedre hudens tekstur og stimulere kollagenproduksjonen, noe som kan redusere synligheten av rynker. Kontinuerlig hudpleie og sunne livsstilsvaner kan også bidra til å redusere utseendet på rynker over tid.

 

Rynkebehandling med laser

Laser kan ha en god effekt på rynker og fine linjer. Ved laserbehandling fjernes det ytterste hudlaget, slik at ny og frisk hud kan komme frem. I det huden fornyer seg vil også synligheten av linjer og rynker bli redusert. 

 

Kombiner ulike rynkebehandlinger 

Det er også mulig å kombinere ulike former for rynkebehandling. Injeksjoner som hemmer muskelaktivitet vil ikke ha samme oppbyggende effekt som filler. Derfor kan det i noen tilfeller være ønskelig å tilføre litt ekstra fylde til huden. En kombinasjon med microneedling eller laser vil også gi huden en ekstra oppstrammende effekt. 

Send forespørsel om

Rynkebehandling med laser

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.