Hudoppstramming med laser

Hvis du ønsker å stramme opp huden uten kosmetiske inngrep, kan hudoppstramming med laser, radiofrekvens eller ultralyd være gode alternativer. 

Etter hvert som man blir eldre, mister huden sin elastisitet og rynker oppstår. Vi kan hjelpe med å reversere disse alderstrekkene ved bruk av ulike teknologier. Laser brukes til hudfornyelse samt oppstramming ved å reformere kollagenet i huden. Dette gjør at du får en strammere og glattere hud uten inngrep.

Behandlingsmetoden blir valgt ut ifra hvilke behov pasienten har og kan også kombineres med andre behandlinger. 

Med Fraksjonell CO2 laser kan man stramme opp små områder på kroppen men også store områder.

Send forespørsel om

Hudoppstramming med laser

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.