Hudforbedring med laser

Hudforbedring med laser kan forbedre alt fra pigmentflekker, acne arr, porer, ujevn hud, solskader, til små rynker og linjer. Pris og antall behandlinger avhenger av resultatet du ønsker. 

Du får en sterkere, jevnere, sunnere og flottere hud med vår hudforbedringsbehandling. Forbedre alt fra pigmentflekker, acne arr, porer, ujevn hud, solskader, til små rynker og linjer.

CO2 lasere har vært brukt innen hudbehandling i en lang rekke år fordi den effektivt «svir» av sliten og skadet overhud og etterlater en glattere hud samt stimulerer til nydannelse av friske hudceller. Problemet med tradisjonell CO2 lasere var at de kunne være for kraftige og gi for lang tilhelingstid og risiko for pigmentforstyrrelser. Teknikken med å lage slike utallige småhull kalles fraksjonering og dermed såkalte fraksjonerte CO2 lasere.

 

Hvordan foregår en behandling og hva gjør jeg etterpå?

Du vil få bedøvelse med  krem før oppstart. Under behandlingen kjøles huden godt ned. De fleste opplever moderat svie, men behandlingen er ikke direkte vond. Etter behandlingen får de fleste et par dager med lett hevelse, rød hud og lett skorpedannelse i opp til en uke. Dette er lette bivirkninger som kamufleres med make-up. Har du kundekontakt i jobben, kan det være aktuelt å ta fri noen dager.

 

Hvilke resultater kan jeg forvente?

En fraksjonert CO2 laser virker både i dypet med stimulering og i overflaten med fornyelse. Resultatene kan være svært gode og mer effektivt enn det meste annet av hudforbedrende tiltak med glattere hud med finere struktur. Det er ofte nok med bare en behandling, men noen ganger kan det være nødvendig med ytterligere behandling hvis det er svært dype ujevnheter som skal behandles.

Send forespørsel om

Hudforbedring med laser

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.