Fraksjonell CO2 laser

CO2 laser behandling er en overflatebehandling av huden for å redusere ansiktsrynker og uregelmessigheter i huden, for eksempel flekker eller kvise arr. Teknikken retter korte, konsentrerte pulserende lysstråler mot uregelmessig hud, og fjerner hud lag for lag. 

Selv om laser behandlingen gir en viss oppstramming av underhuden er det viktig å være klar over at man ikke fjerner overskudds hud eller heng, men i prinsippet kun gjør en overflatebehandling av selve huden som herved får et friskere og glattere preg. En laserbehandling kan dermed ikke erstatte en ansiktsløftning.
Denne metoden har blitt brukt i årevis for å behandle forskjellige hudproblemer, inkludert rynker, arr, vorter, forstørrede oljekjertler i nesen og andre forhold.

Den nyeste versjonen av CO2- laseroppgradering (fraksjonert CO2) bruker veldig kort pulsert lys energi (kjent som ultra pulse) eller kontinuerlige lysstråler som leveres i et skannemønster for å fjerne tynne hudlag med minimal varmeskade. 

 

Hvem er en god kandidat for co2 behandling?

Hvis du har fine linjer eller rynker rundt øynene eller munnen eller på pannen, akne arr eller ikke-responsiv hud etter ansiktsløftning, kan du være en god kandidat for behandlingen.

Hvis du har kviser eller hvis du har veldig mørk hud, kan det hende du ikke er kandidat. Du bør diskutere om laserbehandling, er riktig for deg ved å konsultere legen din før prosedyren er ferdig.

Send forespørsel om

Fraksjonell CO2 laser

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.