Fjerning av tatovering

Mange har en eller flere tatoveringer som de ikke ønsker å ha lengre, og ønsker derfor å fjerne tatovering med laser. Kalbakkenklinikken har lang og god erfaring med å fjerne tatovering med laser. 

Hvis du har én eller flere tatoveringer du ønsker å fjerne, kan vi hjelpe deg med effektiv og trygg laserbehandling for fjerning av tatovering.

 

Moderne laserbehandling

Vi fjerner tatoveringer ved bruk av moderne laserbehandling. Laseren sender lysbølger inn i huden med høy frekvens, og disse lysbølgene blir tatt opp i fargepigmentene i huden. Laseren bryter så ned blekket, og med tid vil kroppen transportere vekk blekket fra huden. Etter hvert vil tatoveringen blekne og bli borte.

 

Behandlingsløp ved tatoveringsfjerning

Laserbehandling av tatovering krever ofte flere behandlinger med ca. 12 ukers mellomrom.

Huden må hvile mellom hver behandling etter strålingen den blir utsatt for. I denne perioden er det viktig at du dekker til huden når du er ute i solen. Du vil få mer informasjon om hvordan du skal ta vare på huden mellom hver behandling under timen.

Varighet og resultat av behandlingen vil variere utfra størrelsen og fargen på tatoveringen. Jo større tatovering, jo lenger tid vil det ta å fjerne den.

Send forespørsel om

Fjerning av tatovering

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.