Fjerning av føflekk

Vår lege fjerner føflekker enkelt og effektivt med laser. Metoden for å fjerne føflekker med laser er vesentlig mindre smertefull og omfattende enn tradisjonell metode.

Laser er et godt alternativ dersom man vil fjerne føflekker, og samtidig minimere risiko for arrdannelse. Bruk av laser kan sees på som en mer moderne og elegant metode for føflekkfjerning.

 

Om CO2 laser for bruk til fjerning av føflekker 

CO-2 laser inneholder ikke kreftfremkallende stråler og er mange tusen nanometer (bølgelengder) unna UV stråler som inneholder kreftfremkallende stråling. Den er steril, og derfor ingen infeksjonsfare knyttet til selve behandlingen.

 

Behandlingen

For deg som ønsker å få fjernet føflekkene/flekkene ved hjelp av laser foregår dette på følgende måte:

  • Føflekkene/flekkene blir undersøkt. Dersom det er mistanke om melanom blir behandlingen utsatt til svaret foreligger.

     

  • Området som skal behandles vil bli bedøvet med krem eller lokalbedøvelse avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Man kan derfor se på behandlingen som smertefri.

     

  • Føflekkene/ flekkene blir behandlet med CO-2 laser som avgir varme og damper bort flekkene. På noen minutter kan det fjernes mange flekker.

 

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil flekkene være røde og vi påfører en antibakteriell salve på hver av flekkene. Du blir informert om sårstell og påføring av antibakteriell salve de nærmeste dagene. Du vil oppleve at disse flasser før de går over til å bli erstattet av ny frisk hud.

 

Smerte

Området som skal behandles vil bli bedøvet med krem eller lokalbedøvelse avhengig av størrelsen på området som skal behandles. Man kan derfor se på behandlingen som smertefri

Send forespørsel om

Fjerning av føflekk

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.