Fettdrenasje

Fett- og lymfedrenasje brukes ofte ved overskuddsvæske i kroppen /ødemer, hevede ben for eksempel i forbindelse med kreftbehandling, infeksjonssykdommer, eller etter operasjoner som etterfødselsbehandling, utrenskning, tretthet i forbindelse med sykdom eller stress.

 

Drenerings behandlinger har et bredt spekter av helse- og vekttapsfordeler. De forbedrer det generelle velværet og får kroppen vår til å føle seg ekstremt lett. De hjelper også med revitalisering etter fødsel. Regelmessig bruk over lengre tid støtter utviklingen av hele lymfesystemet, inkludert dannelse av nye velfungerende kollaterale fartøyer.

 

Hva gjør den?

⦁ Stimulerer blodsirkulasjonen
⦁ Forbedrer lymfestrømmen
⦁ Renser giftstoffer fra kroppen
⦁ Eliminerer hevelser
⦁ Gir følelsen av lette ben
⦁ Slankende
⦁ Reduserer cellulitter og fettvev
⦁ Støtter andre slankende behandlinger

 

Drenasje gir gode resultater i behandlingen av bensykdommer som følge av lidelser i lymfesystemet og i sirkulasjonssystemet. Det er en påvist måte å bekjempe tilbakevendende hevelser og/eller tunge ben. Det fungerer også godt som en preventiv måte å forhindre edderkoppårer, åreknuter og muskelsammentrekninger. 

Denne behandlingen forbedrer lymfer og blodstrømmer, og forhindrer også vann i kroppen. Det brukes som medisinsk behandling for å behandle hevelser.

Den er viktig for deg som er etter fettsuging.
Fett- og lymfedrenering kan brukes forebyggende, men også ved de første tegn på cellulitter og slapp hud. Når du planlegger vekttap, bør lymfedrenering behandles som en tilleggsbehandling.

Send forespørsel om

Fettdrenasje

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.