Arrbehandling med laser

Informasjon om å fjerne arr med laser

 

Arreduksjon er en medisinsk prosedyre som minimerer utseendet på arr ved å glatte ut teksturen og falme fargen. Det kan hjelpe med en rekke forskjellige typer arr, inkludert kirurgiske arr, akne arr, strekkmerker og mer.

Under en konsultasjon vil en kvalifisert spesialist evaluere arret ditt, diskutere dine mål og forklare hva du kan forvente av prosedyren. De vil også gi deg en mulighet til å stille spørsmål og uttrykke eventuelle bekymringer.

 

Fordelene med å fjerne arr

 

Fjerne arr har mange fordeler, inkludert forbedring av hudens tekstur og utseende. Arreduksjon kan redusere rødhet, uregelmessigheter og kløe som er assosiert med arret. Videre, kan selvtilliten økes betydelig når arr blir mindre synlige. Dette er viktig, da forskning har vist at arr kan ha en betydelig effekt på en persons psykiske helse.

 

Langvarige fordeler

 

Fjerne arr er mer enn bare en kosmetisk prosedyre – det kan også bidra til å forbedre huden din på lang sikt. Ved å redusere arr, kan huden din gjenopprette sin naturlige elastisitet og tekstur, noe som kan forbedre dens generelle utseende og helse.

Send forespørsel om

Arrbehandling med laser

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.