Profhilo

Hvordan fungerer Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling med markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre som booster og fukter huden, i tillegg til å remodellere det aldrende og slappe vevet som er en naturlig konsekvens av aldringsprosessen. 

Dette er en behandling som mange har etterspurt og som kan vise til virkelig gode resultater. Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (HA) på markedet, spesielt formulert for personer med manglende volum og elastisitet i huden. Profhilo stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og gir en forbedret hudkvalitet.

Profhilo gir en umiddelbar og langsiktig forbedring av huden ved at den glatter ut og strammer opp huden i ansiktet, hals og andre steder på kroppen som har blitt slapp. Profhilo er en unik behandling som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin og er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden.

Hva kan Profhilo behandle?

  • Lett hudoppstramming og bedre spenst i huden. 
  • Fukt og glød til ansikt, bryst eller hals.
  • Lettere rynke og linjereduksjon
  • Generell hudforbedring 

 

Hvordan utføres behandlingen?

Profhilo er en injeksjonsbehandling som settes i det ytterste hudlaget på hver side av ansiktet. På halsen er det enten 4 eller 10 stikk (avhengig av teknikk som velges og tilpasses individuelt). Vi injiserer hyaluronsyre forsiktig på nøyaktig de definerte punktene som fører til at det fordeles jevnt i huden. For en maksimal effekt bør behandlingen gjentas etter 1 måned. 

 

Send forespørsel om

Profhilo

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.