CO2 laserbehandling

CO2 laser behandling er en overflatebehandling av huden for å redusere ansiktsrynker og uregelmessigheter i huden, for eksempel flekker eller kvise arr. Teknikken retter korte, konsentrerte pulserende lysstråler mot uregelmessig hud, og fjerner hud lag for lag. Denne populære prosedyren kalles også lasabrasion, laser peel eller laser fordampning.

Behandling med CO2-laser gir en fornyelse av det øverste hudlaget og har en viss oppstrammende effekt av bindevevet. Huden vil få en jevnere hudfarge og behandlingen kan forminske porestørrelsen og redusere alderspigmentering, rynker og aknearr i huden.

 

Hvem er en god kandidat for co2 behandling?

Hvis du har fine linjer eller rynker rundt øynene eller munnen eller på pannen, akne arr eller ikke-responsiv hud etter ansiktsløftning, kan du være en god kandidat for behandlingen.

Hvis du har kviser eller hvis du har veldig mørk hud, kan det hende du ikke er kandidat. Du bør diskutere om laseroverflatebehandling, er riktig for deg ved å konsultere legen din før prosedyren er ferdig.

 

Holdbarheten av CO2-laser

Etter en laserbehandling skal man unngå direkte soleksponering og man må benytte dagkrem med minimum solfaktor 30. Det er anbefalt at huden pleies regelmessig. Den naturlige aldringsprosessen fortsetter og resultatet vil forandres over tid. Det er individuelt hvordan kroppen eldes og hvordan dette påvikrer huden. Det er kjent at arvelige faktorer, forandring i vekt samt røyking påvirker aldringsprosessen. Vi anbefaler ofte å utføre en vedlikeholdsbehandling etter en viss tid for å få et godt resultat på lengre sikt.

Send forespørsel om

CO2 laserbehandling

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.