Kosmetiske behandlinger

Kosmetisk behandling er en populær metode for å forbedre utseendet og oppnå ønsket estetisk resultat. 

Kalbakkenklinikken tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for å møte individuelle behov og ønsker.

En av de mest etterspurte kosmetiske behandlingene ved Kalbakkenklinikken er ansiktsbehandlinger. Dette inkluderer prosedyrer som ansiktsløft, der huden strammes og løftes for å redusere synlige tegn på aldring.

Ansiktsbehandlinger kan også omfatte injeksjonsbehandlinger eller fillers, som bidrar til å redusere rynker og gi et mer ungdommelig utseende.

En annen populær kosmetisk behandling som tilbys ved Kalbakkenklinikken er kroppsforming. Dette kan inkludere prosedyrer som fettsuging, der uønsket fett fjernes fra spesifikke områder på kroppen. Klinikken tilbyr også ikke-kirurgiske alternativer for kroppsforming, som for eksempel kavitasjon eller radiofrekvensbehandling, som bidrar til å redusere fettceller og stramme opp huden.

Kalbakkenklinikken tilbyr også en rekke andre kosmetiske behandlinger, inkludert hårfjerning, laserbehandling for hudforbedring, kjemiske peelinger og ulike typer hudpleiebehandlinger. 

Kalbakkenklinikken er opptatt av å gi god oppfølging etter behandlingen for å sikre at pasientene er fornøyde med resultatet.

I tillegg til å tilby kosmetiske behandlinger, fokuserer Kalbakkenklinikken også på å gi informasjon og veiledning om generell hudhelse og velvære. De tilbyr råd om riktig hudpleie, solbeskyttelse og andre faktorer som kan påvirke hudens helse og utseende.

Vi tilbyr blant annet:

Send forespørsel om

Kosmetiske behandlinger

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.