Vektreduksjon ved overvekt og fedme

Med utdanning innen ernæring og basalmedisinske fag har vi god innsikt i kroppens funksjon, og er kvalifiserte til å forebygge, diagnostisere og behandle ernæringsrelaterte sykdommer og tilstander. Kalbakkenklinikken har fokus på sammenhengen mellom kosthold og helse i alle faser av livet.

Når du kommer til kostveiledning første gang har vi en grundig samtale for å kartlegge dine utfordringer, hverdagsrutiner og kosthold. 

På kartleggingssamtalen vil du få konkrete råd som kan hjelpe deg på veien mot det du ønsker å oppnå. 

Våre klinisk ernæringsfysiolog er inkludert i forløpet ved fedmebehandlingen Allurion mageballong – både i forkant av behandlingen og ved oppfølging i etterkant.

Send forespørsel om

Vektreduksjon ved overvekt og fedme

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.