Idrettsernæring

Er du treningsperson eller toppidrettsutøver, eller kanskje du spiller på idrettslag og drømmer om å komme enda lenger? Kanskje mangler du overskudd i hverdagen, og ønsker å ta grep for å få mer energi til jobb og daglige gjøremål? Hva du spiser har mye å si for hvordan du presterer. Små justeringer kan hjelpe kroppen til bedre å nyttiggjøre seg av energien du tilfører, enten du vil løpe lengre, løfte tyngre, eller rett og slett ha mer overskudd i hverdagen. 

De fleste er kjent med at riktig ernæring er viktig inn mot og under konkurranser. Men akkurat hvordan optimalisere denne delen av forberedelsene best mulig for deg og din konkurranse kan være vanskelig på egen hånd.

Mange idrettsutøvere har i utgangspunktet en ganske lav fettprosent, og en vektnedgang vil derfor kunne påvirke både helse og prestasjon. Det er derfor viktig å jobbe med dette på en kontrollert måte. For andre er det viktig å optimalisere karbohydratinntak og mage-tarmfunksjon for lange utholdenhetskonkurranser. I noen tilfeller vil det være riktig å supplere med kosttilskudd.

Send forespørsel om

Idrettsernæring

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.