Klinisk ernæringsfysiologi

En klinisk ernæringsfysiolog er autorisert helsepersonell. Med utdanning innen ernæring og basalmedisinske fag har ernæringsfysiolog god innsikt i kroppens funksjon, og er kvalifiserte til å forebygge, diagnostisere og behandle ernæringsrelaterte sykdommer og tilstander. Kalbakkenklinikken har fokus på sammenhengen mellom kosthold og helse i alle livets faser i tillegg til livsstil.

Når du kommer til Kalbakkenklinikken har vi en grundig samtale for å kartlegge dine utfordringer, hverdagsrutiner og kosthold. Dette gir oss et godt grunnlag for å kunne hjelpe deg videre. På kartleggingssamtalen vil du få konkrete råd som kan hjelpe deg på veien mot det du ønsker å oppnå. Du vil få kostråd som er basert på vitenskapelig dokumentasjon.

Vår kliniske ernæringsfysiolog er inkludert i forløpet ved Allurion mageballong i tillegg til andre helseplager eller utfordringer. 

Send forespørsel om

Klinisk ernæringsfysiologi

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.