Øyebryn

Øyenbryn har stor effekt på ansiktsuttrykk og ansiktstrekk. Vi utrykker mange følelser og bevegelser med våre øyenbryn. Øyenbrynets form, tykkelse og mangel på hår på det, kan endre ansiktsuttrykket ditt. Av denne grunn, er formen på øyebrynene viktig blant kvinner og menn.

Øyebryntransplantasjonen utføres under lokalbedøvelse og tar 2-3 timer i gjennomsnitt. Ny form av øyebryn vil være i henhold til pasientens ønske i konsultasjon før operasjonen. Den teknikk som brukes i øyebryntransplantasjon er FUE teknikk, og det er den samme teknikken som brukes i hårtransplantasjon.

Det er ingen grunn til full barbering av hodet hos kvinner før behandling. Det vil være en delvis barbering i donor-området, slik at den øvre delen av håret dekker donor-området, dermed vil den barberte delen av hodet ikke være synlig. 

Øyebryntransplantasjon med FUE teknikk er lite smertefull. Hvis pasienten føler noen smerte, kan det være styrt av smertestillende. Hevelse kan oppstå etter operasjonen, men den forsvinner i løpet av få dager av seg selv, og dette er helt normalt.

Pasienten kan få de endelige resultatene etter øyenbryn transplantasjon i løpet av 1-2 måneder.

Send forespørsel om

Øyebryn

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.