Hårtransplantasjon kvinner

Stress, miljøet og omgivelsene rundt, ernæring og livsstil er ofte en av årsakene til hårtap hos kvinner. Hvis håravfall problemet fremdeles eksisterer, er den endelige løsningen hårtransplantasjon.

Det er ingen grunn til full barbering av hodet hos kvinner før operasjonen. Det vil være en delvis barbering i donor-området, slik at den øvre delen av håret dekker donor-området, dermed vil den barberte delen av hodet ikke være synlig.

Hårtransplantasjon for kvinner med FUE eller DHI teknikken er den samme for menn. Hårtransplantasjon operasjonen utføres under lokalbedøvelse og tar ca. 4-6 timer i gjennomsnitt. Etter hårtransplantasjon med FUE eller DHI teknikk, vil ingen arr vises på donor-området. Hårtransplantasjon med FUE eller DHI teknikken er ikke smertefull.

Etter hårtransplantasjonen, kan du føle noe smerte, men det kan kontrolleres med smertestillende. Hevelse kan oppstå etter operasjonen, men den forsvinner i løpet av få dager etter anti-hevelse bånd rundt hodet som du får etter behandlingen og blir bedt om å ha på pannen, dette for å hindre hevelse. Du får instruksjonene som du må nøye følge etter hårtransplantasjonen.

Kvinne skallethet og håravfall er ikke et tema snakket ofte om, men det rammer 30% av kvinner i en alder av 35. 

Send forespørsel om

Hårtransplantasjon kvinner

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.