Bart

Hvis du ikke får tilstrekkelig ansiktshår som bart, er Kalbakkenklinikken her for å hjelpe deg. Håret vil bli transplantert i passende tetthet, retning og form for området. Mulige transplantasjons områder er bart, skjegg og kinnskjegg.

Genetiske faktorer og miljøforhold kan føre til hårtap for bart over tid. I noen tilfeller er man medfødt med lite ansiktshår der skjegg og bart ikke vokser. Menn uten bart kan skape negative psykologiske og sosiale effekter.

Ansiktshårtransplantasjon er den endelige løsningen for å bli kvitt alle disse problemene. Den teknikken som brukes i ansiktshårtransplantasjon er FUE teknikk.

Skjegg og bart vil bli transplantert tett. Fordi skjegg og bart er i det følsomme området, krever transplantasjonen presisjon og oppmerksomhet. Det er ingen arr etter ansiktshårtransplantasjon, og utseendet er helt naturlig, det er gjort med høy profesjonalitet.

Ansiktshårtransplantasjon utføres under lokalbedøvelse og tar 3-5 timer i gjennomsnitt. Smerter som oppstår etter operasjonen kan styres med bruk av smertestillende.

 

Send forespørsel om

Bart

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.