Hårtransplantasjon

Ønsker du å få tilbake tapt hår eller rette på hårfestet og linjene? Eller ønsker du å få mer hår på hodet, ha fyldigere øyenbryn eller ordne skjegget ditt? Mange savner også sin gamle frisyre, da er hårtransplantasjon løsningen for deg.
Metodene er en enkel og trygt under sterile og hygieniske forhold som sikrer deg som pasient god behandling. Samtidig er hårtransplantasjon et nøyaktig medisinsk håndverk, som setter høye krav til behandlerens presisjon, detaljarbeid og estetisk syn.

Ved hårtransplantasjoner flyttes det hår fra et område som er rikt på hår til det området du ønsker hårvekst. Hårsekkene vi flytter tas vanligvis fra bakhodet. Men det er også mulig å ta hår fra andre deler av kroppen, for eksempel under haken.

Metoder

Med FUE-hårtransplantasjon menes det at behandler tar forsiktig en etter en hårsekk/grafts fra pasientens bakhode, for senere å flytte og sette hårsekkene inn i ønsket området. Ekstraksjonen skjer nøyaktig og forsiktig med en rund håndholdt apparat med en spiss med diameter på 0.6 til 0.9 millimeter, mens innfestingen skjer med en like tynn nål vi kaller implantasjonspenn. Instrumentene er svært skånsomme og justeres til enhver pasient slik at behandlet området er omtrent usynlige få dager etter operasjonen.

For denne behandlingen trengs det kun lokalbedøvelse i de aller fleste tilfeller. Bedøvelsen gis både før og under behandling slik at du som pasienter ikke vil merke noe.

For de som velger denne behandlingen anbefaler vi på det sterkeste at håret barberes til 2-5 mm før operasjonen, dette gjør vi før operasjonen. Vi ønsker å barbere håret grunnet etterkontroll, hygieniske forhold, lettere å vaske i startfasen samt at det er lettere for deg som pasient å følge våre anbefalinger etter operasjonen med kort hår.

For deg som likevel ikke ønsker å barbere håret finnes det andre metoder som DHI, dette kan du lese om under.

DHI metoden utføres primært for de som ikke ønsker å barbere håret. Det er en svært skånsom og mindre ubehagelig metode hvor hårsekker settes inn en etter en uten å måtte barbere håret. Det brukes en penn som skyter hårsekken inn under hudlaget på hodet. DHI er svært kjent og brukes som en metode innen hårtransplantasjon i hele verden. I realiteten er DHI en utviklet metode av FUE
metoden. Med DHI metoden opplever de fleste pasienter raskere helingstid og kortere operasjonstid.

Denne metoden krever mer av behandlere og teamet som utfører behandlingen, derav anses dette som en dyrere behandlingstilbud enn FUE selv om resultatmessig så gir DHI i de fleste tilfeller bedre resultat.

Send forespørsel om

Hårtransplantasjon

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.