Analfissur

Analfissur er sprekkdannelse i huden rundt endetarmsåpningen, som kan gjøre tømming av tarmen svært smertefull. Ofte vil tilstanden bedres spontant etter seks uker, men hos noen er tilstanden tilbakevendende/kronisk, og vil kreve behandling.

 

Kort ventetid. Du trenger ikke henvisning

 

Hva er analfissur?

Analfissur kan være forårsaket av hard avføring eller forstoppelse eller analt samleie, men ofte finner man ingen åpenbar årsak til tilstanden. For å få stilt diagnosen vil legen inspisere det infiserte området og se etter de typiske symptomene.  

For mange vil kostholdsendringer og lokal behandling med kremer eller salver være tilstrekkelig, det er også en del som har effekt av injeksjonsbehandling med for eksempel botox. Hvis situasjonen ikke bedres av dette, kan det bli aktuelt med kirurgisk behandling.

 

Kalbakkenklinikken kan hjelpe deg å bli kvitt problemet, ta kontakt.

Send forespørsel om

Analfissur

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.