Allurion mageballong

Allurion vektreduksjonsprogrammet er et innovativt program sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon. Kalbakkenklinikken er den første og eneste klinikken på Østlandet som tilbyr denne nye behandlingen for vektnedgang.
Det er en liten kapsel du skal svelge med litt vann som plasseres i magesekken. Behandlingen gjøres poliklinisk og er uten verken anestesi, operasjon eller gastroskopi. Allurion-ballongen fyller opp magesekken din så du er mindre sulten – noe som gjør det enklere å spise bedre, spise mindre og skape sunne vaner som varer. Vi følger deg opp i 10 måneder totalt hvor du får utdelt smartklokke, vekt og tilgang til portal. Du kan oppnå 15% vektnedgang på 4 måneder uten kirurgi eller medikamenter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.


KVALIFIKASJONSKRAV:
- mellom 20-66 år
- BMI fra 27 eller høyere
- er motivert til endring
- drikker normal mengde alkohol
- du er ikke gravid for øyeblikket
- tidligere ikke operert i magen
- du er ikke under medisinsk behandling for kreft
- klar for utfordring og livsstilsendring

10 måneder program

pris fra kr.39.900,-

Ballongen varer bare noen måneder, men resultatet kan vare livet ut

Måned 1-3
Opplæring i sunn livsstil og kosthold samt vekttap med ballongen.

I denne fasen vil du møte teamet, begynne med kostholdsveiledning og livsstilsendring. Ballongen som plasseres i magesekken av legespesialisten monitoreres og du får tett og jevnlig oppfølging av Kalbakkenklinikken. 

I denne fasen vil Allurion ballongen plasseres under en en enkel poliklinisk prosedyre. Det betyr at det ikke vil kreve noe kirurgisk inngrep, endoskopi eller anestesi.

Måned 4-6
Vekttap med Allurion og tett oppfølging med konsultasjoner og veiledning.

I denne fasen økes veiledning og oppfølgingen. 

Her vil du få mer opplæring om kosthold og sunn livsstil.

Du vil i tillegg finne støtte i din Allurion-tilkoblede vekt, Health Tracker klokke og mobilapp for å overvåke progresjonen. Det vil gjøre deg i stand til å dele din suksess med legen i sanntid. Du vil få direkte tilbakemeldinger fra din lege.

Etter omtrent 16 uker vil ballongen tømmes og kommer ut naturlig uten noen form for medisinsk inngrep.*

Måned 6 og etterfølgende
Du har gått ned i vekt og vi skal hjelpe deg med å beholde den.

En midlertidig ballong betyr ikke et midlertidig vekttap. Med Allurion-programmet som leveres av Kalbakkenklinikken opprettholdes opptil 96.8 % av gjennomsnittlig vekttap ved 1 års oppfølging.**

Med støtte fra helseteamet kan du fortsette med den nye dietten, og treningsvanene dine, for å opprettholde bedre helse og en sunn vekt.

10 måneder program

pris fra kr.39.900,-

Send forespørsel om

Allurion mageballong

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.