Helseforsikring

Helseforsikring, også kalt behandlingsforsikring, er blitt mer og mer vanlig de siste årene. Man regner med at cirka 800 000 nordmenn har denne type forsikring. Flere og flere bedrifter velger å tegne helseforsikring for sine ansatte. Dette kommer både de ansatte og bedriften til gode. Bedrifter kjøper forsikringer av ulike grunner. De vanligste er for å redusere sykefravær og for å ha ansettelsesgoder ved rekrutteringer, men det viktigste er nok at skreddersydde helseforsikringer i større og større grad er blitt et element i bedriftenes HR-satsing.

Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom eller skade.

Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling hos legespesialist, operasjon, kiropraktor eller fysioterapeut. Den dekker også billeddiagnostisk utredning (MR, røntgen CT og ultralyd) dersom dette er nødvendig.

Kalbakkenklinikken har et godt samarbeid med alle de store aktørene som leverer denne type forsikring.

Du kan derfor benytte din helseforsikring ved Kalbakkenklinikken. Det betyr at du som pasient kommer raskt til utredning og riktig behandling.

Har du helseforsikring, får du en garanti for å få rask medisinsk behandling. Forsikringen garanter deg vurdering eller behandling i løpet av et avtalt antall virkedager, avhengig av selskapet du velger. Behandlingsgarantien gjelder fra den dagen du har meldt inn skaden.

Kontakt oss idag på 48 16 48 14 så hjelper vi deg. Du kan også ta kontakt med din forsikringsselskap. 

Kalbakkenklinikken prioriterer pasienter med helseforsikring og garanterer rask vurdering og eventuell behandling hos spesialist innen kort tid. Har du helseforsikring via jobben eller privat helseforsikring kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om å få vurdering og eventuell operasjon hos oss, vi hjelper deg gjerne.

 

Kontakt oss idag på 48 16 48 14 så hjelper vi deg.