Fysioterapi

Fysioterapi baserer seg på menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Kunnskap om hvordan psykiske, fysiske og sosiale faktorer kan påvirke funksjonsnedsettelse, smerte og sykdom, er også noe som står sentralt i behandling. Vår fysioterapeut arbeider med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Fokuset er å forebygge og behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevne, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i en bedre egen helse. 

Behandling hos oss kan omfatte manuell behandling som massasje, tøyning, manipulasjon og triggerpunktbehandling. Vi har også andre tiltak som trykkbølge (ESWT), ultralydundersøkelse og teipeteknikker. 

 

Andrea Wensberg Kulseng 

Hun er vår dyktige fysioterapeut, og hjelper deg med muskel- og skjelettplager!

Andrea verdsetter aktive tiltak i behandlingen, og er opptatt av at du som pasient skal lære om dine plager, og oppnå best mulig resultat og funksjonell forbedring. Hennes mål er at dere sammen skal komme frem til en løsning som hjelper deg på veien mot en bedre hverdag. Andrea jobber med både fysikalsk behandling og rehabiliteringtrening, der hun benytter seg av moderne og evidensbaserte behandlingstiltak.

De vanligste plagene hun jobber med er:

• Ryggsmerter
• Fot- og leggsmerter
• Kneplager
• Albueplager
• Skulderplager
• Nakkesmerter
• Rehabilitering og opptrening etter operasjon
• Trykkbølgebehandling

Send forespørsel om

Fysioterapi

Hvorfor Kalbakkenklinikken?

Spesialister

Kalbakkenklinikken sine legetjenester omfatter mange fagområder innen spesialisthelsetjenesten inkludert dagkirurgi. Vi har legespesialister i en rekke fagområder og kan tilby helsetjenester med kort ventetid. 

Kirurgi

Kalbakkenklinikken mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp. Våre dyktige kirurger har lang erfaring, høy kompetanse og kunnskap. 

Fysikalsk behandling

Vi tilbyr kiropraktor, fysioterapeut, akupunktør og massør hos Kalbakkenklinikken. Vi har moderne apparater for trykkbølge-behandling og ultralyd-diagnostikk og følger opp pasienten fra A-Å.